Praktische zaken

Het Citaverde College is gelegen aan de Jagerstraat 6, 6042 KA Roermond.

Algemene voorwaarden van de RoerOm Fair:

Deze voorwaarden zijn ook op het inschrijfformulier te vinden.

Opbouwen:

Op zondag 9 november is opbouwen mogelijk vanaf 8 uur. Afwijkende opbouwtijden in overleg.

Afbreken:

Op zondag 9 november vanaf 16.30 uur.

Aanvoer goederen:

Tot maximaal 1 uur voor de opening.

Parkeren:

Bij Citaverde is een parkeerterrein voor aflevering goederen. Nadere gegevens hierover vlak voor 10 november

Inrichting:

Het is toegestaan om gebruik te maken van eigen kramen, tenten of overkappingen. Op het inschrijfformulier is aan te geven dat u gebruik wilt maken van gehuurde stands. Deze kosten worden apart in rekening gebracht.

Nutsvoorzieningen:

Aansluiting voor elektra is beperkt mogelijk, aub aangeven wat u nodig heeft.

Bewaking/verzekering:

Het Citaverde College is niet verzekerd voor diefstal van zaken van derden. Wel zal er gedurende de dag beveiligingspersoneel aanwezig zijn. Wij raden u aan om uw meegebrachte materialen te verzekeren.

Kosten en Betalingsinformatie:

– Van deelnemende bedrijven (winstoogmerk) verwachten wij een bijdrage aan de kosten (m.n. promotie) van € 250,00.  Deze bijdrage wordt gebruikt voor de promotie, lunch, koffie, huur locaties en andere algemene kosten. Kosten voor de eventuele huur van middelen komen hier bovenop.

– Bedrijven die tijdens de RoerOm Fair producten verkopen die direct mee te nemen zijn en die speciale Braderie kortingen aanbieden kunnen in aanmerking komen voor een aanzienlijke deelname korting. Neem hiervoor s.v.p. contact op met de organisatie.

–  Organisaties en Instellingen (geen winstoogmerk) kunnen kosteloos deelnemen aan de Duurzame Braderie. Eventuele huurkosten voor middelen moeten wel betaald worden. Medewerking aan de voorbereiding van de Duurzame Braderie, of leveren van mankracht tijdens de RoerOm Fair, wordt op prijs gesteld.

Voor de betaling ontvangt u na inschrijving een BTW-factuur van de stichting Roer Om die voor de RoerOm Fair, binnen 2 weken dient te worden betaald.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *